Vad jag tycker om kändisskapet på SSO

Det här inlägget har önskats av Nikki Westlake som bloggar på westlund.blogg.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
Vad tycker jag om kändisskapet på SSO? Jag vet att många skrev om detta ämne för ett tag sedan, många tyckte att termen "känd" var felanvänd, att någon som spelar SSO inte kan kallas för känd. Jag håller inte riktigt med. Att säga att en person är "igenkänd" istället för "känd" tycker jag bara är att använda en synonym, "igenkänd" får samma innebörd som känd.
 
Det finns kända personer i de flesta sammanhang, det fanns kända stall på stallet.se när jag hängde på den sidan och det finns kända personer på Tumblr. Så varför skulle det inte finnas på SSO?
 
Jag störs inte av att vissa personer anses kända, jag tycker snarare att det är något positivt. Om inte Lucy Westlake, Alicia Starnight, Amanda Lightfield m.fl. vore namn som jag hörde talas om så skulle jag inte hitta deras bloggar, och genom deras bloggar får jag reda på en hel del, rolig kuriosa, användbar fakta och tjusiga bilder.
 
Den enda gång som jag tycker att denna "kändisskap" blir något negativt är när det förstör spelupplevelsen för de kända. Jag hör rätt mycket klagomål från höger och vänster om hur jobbigt det är när folk inte låter en vara ifred, när någon konstant frågar "kan vi bli vänner" och ber om länkar på bloggarna och allt vad det är. 
 
En annan sak som jag inte har överseende för är när de kända personerna "tror att dem är något", som man brukar säga. Sitt kändisskap är inte aldrig orsak till att vara otrevligt (utan orsak) eller behandla personer dåligt, eller liknande. Dock har jag aldrig varit med om att detta har hänt.
 
För att sammanfatta så har jag inget emot kändisskap på SSO, i min värld är det något helt naturligt och ingenting som man borde försöka göra sig av med eller så.
 
Här är Lucy Westlake - en person som ofta anses som känd - i sitt naturliga habitat. Dvs brb


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback