Min starthäst

Det här inlägget har önskats av Ruby Seawater som bloggar på seawater.bloggplatsen.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
Låt mig presentera min silverbrune starthäst Stormborn. När jag skapade Sylvie Yellowstone och skulle välja min starthäst så velade jag inte en sekund, jag visste med säkerhet hur min häst skulle se ut. Trots att min tidigare starthäst på mitt andra konto inte sett ut så så var det av någon anledningen självklart att det var så han skulle se ut.
 
Rätt tjusig va!
 
Namnet var inte riktigt lika lätt, jag klurade en stund på det. Det enda jag visste med säkerhet var att jag inte ville att han skulle ha något namn i stil med "Dreamheart" eller "Lovesong" eller varför inte "Bunny Rainbowcake". Upp och ner scrollade jag och funderade på de olika namnen, innan jag fann "Storm" i den första kategorin. En tanke väcktes. Under tiden som jag skapade Sylvie Yellowstone så läste jag en av böckerna i Sagan om is och eld-serien, även känd som Game of Thrones. I böckerna finns det en bad ass tjej vid namn Daenerys Targaryen, även kallad Daenerys Stormborn. Så jag kikade i spalt två av hästnamnen och där fanns även "born", och plötsligt var namnet Stormborn valt.
 
 
Något smeknamn har Stormborn dock aldrig haft. Han har alltid varit Stormborn. På senaste tiden har jag blivit lite småtrött på hans man och börjat skämta med Lucy (som också är ett fellow GoT-fan) att jag ska låta honom få lång man och börja kalla honom för Dany (Daenerys kallas ibland för Dany) - det har ännu inte hänt dock, haha.
 
Gammal redigerad bild .. Vad säger ni, kanske ska låta manen växa ut? ;) 

Hade jag valt en starthäst idag så hade jag nog inte valt varken den färgen eller det namnet, dock ångrar jag inte att jag valde honom, jag tycker han är fin och jag gillar honom mycket! :-)


KOMMENTARER
Exenzia

Minns när du visade den bilden första gången, helt otroligt fin! *-*

Svar: Tack! :D .. Dock (självkritisk som man är) så mindes jag den som finare eheh ..
Sylvie Yellowstone

2013-11-08 18:04:28
URL: http://exenzia.blogg.se/
Italy

Jag gillar verkligen den bilden! Vilket program har du använt?

Svar: Den redigerade? Photoshop CS5
Sylvie Yellowstone

2013-11-11 20:39:16
Bella eastlake

Khaleesi ❤️

2013-12-22 08:35:05


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback