Kreativitet

Som kompensation för min inaktivitet får ni en liten WIP bild på mitt nuvarande ritprojekt haha. A4-papper å vanlig HB blyerts, inte klar på ett tag men börjar likna en häst iaf :D Plåtad med iPhone och förminskad, därav otydligheten.
 
Mitt namn är för att well, är lite känslig när det kommer till saker jag målat ;) no touchy
 
 

Konditionsträning

Igårkväll höll Steph en spontan lektion för några i klubben, och eftersom temat var konditionsträning så deltog jag med Westie som bekant just nu tränas inför sitt första lopp. Lite bilder plåtades under lektionen, och här kommer mitt urval hihi ;)
 
Westie skötte sig bra överlag, som den ponny han är så börjar han alltid konstra när det blir jobbigt, men under hans fasoner så känner jag att han har byggt upp en del muskler och flås, så lagom till tävlingen kommer han nog vara på topp! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LEVEL 15

!!!!!!!! guys!!!!!!!!
 

Hårdträning

Den 14 och 15 december är det Luciahästival som anordnas av klubben Rainbow Dragons. Jag har bland annat anmält mig till ponnygaloppen med Westrebel, och nu har träningen inför tävlingen dragit igång! Planen är att han ska ha grön smiley och vara level 15 när jag tävlar, för ögonblicket är han level 8 med orange smiley :-)
 
I vilket fall lyckades Lucy av någon otroligt dum anledning lura mig till MC, och det blev perfekt träning för Westie som presterade förvånansvärt bra under omständigheterna!
 
 
Det slutade med att vi kom på plats 16, vilket jag tycker är helt okej bra, mest nöjd är jag över att jag slog den andra tjejen som också red en ponny hahah :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiär

Det är premiär för Smash när det kommer till champ, och jag inviger honom på VDC ... Får se hur det går ;)
 
 

Vad mer förutom SSO spelar jag?

Det här inlägget har önskats av Evelina SIlverknight som bloggar på  som bloggar på silverknight.blogg.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
Utöver SSO spelar jag faktiskt inte så mycket. Förut hade jag en Sims-period men den är så gott som helt död vid tillfället, och på stallet.se har jag inte varit inloggad på månader. Jag är förtjust i TV-spel, men jag är väldigt kräsen. Jag gillar inte standard "first person shooter"-spel som utspelar sig i nutid eller framtid och jag gillar verkligen inte zombies. Två spel som jag dock spelar är Red Dead Redemption och Skyrim.
 
 
 
Red Dead Redemption finns i två varianter, det "vanliga" (som jag äger) och Undead Nightmare som handlar om zombies och som jag inte spelat då zombies är uck! RDR utspelar sig iaf under början av 1900-talet då man spelar som en före detta kriminell - John Marston - som fått sin familj tagen ifrån sig av staten (mer eller mindre, jag förenklar saker lite) och får löftet att han ska få tillbaka sin familj ifall han hjälper staten att fängsla de kvarstående medlemmarna av hans gamla gäng (som lämnade honom att dö).
 
 
Jag älskar RDR av flera anledningar, dels för att det är en tydlig plot line och sånt gillar jag. Även för att det är små filmsnuttar här och var och det är inte bara springa omkring och skjuta hejvilt. Sen är jag en evig romantiker och old style western är bara för härligt. Man spenderar 90% av spelet till häst vilket inte är alltför tokigt för mig heller ;) Det är också utmärkt grafik vilket för mig är ett måste när jag spelar spel (SSO är lite av ett undantag eheheh).
 
 
Kan även tillägga att storyn är asbra, det finns många saker att göra mer än bara följa story linen, många missions som man kan uppnå osv. Jättebra voice skådespelare också! Marstons röst är mhhhhhhhm ;) 
 
 
 
Obs! Alla bilder som det inte står något credit på är från revolverslove.tumblr.com
 
Det andra spelet jag spelar passionerat är Skyrim. RDR har jag spelat ut två gånger men Skyrim är en oändligt spel som aldrig verkar ta slut haha! Om det är bra grafik i Red Dead Redemption så är den exeptionell i Skyrim. Det är en otrolig detaljrikedom också, och fördelen med Skyrim är att man i storylinen inte följer en strikt bana som i RDR utan här kan man fatta egna beslut och forma sin egen historia, och NPCsen bemöter en olika beroende på vilka handlingar man gör.
 
 
 
 
 
En annan sak som är jätte härlig med Skyrim är slow motion scenerna när man dödar någon, speciellt när man kan hugga huvuden av folk, så kan man plocka upp huvudena och dra omkring dem :-) Skyrim är en enorm värld med otroliga möjligheter där du kan göra nästan vad du vill. Och spelar du på PC (själv kör man på XBOX) så kan du modda in i tusan ;)
 
 
 
Alla bilder är från skyrimscreens.tumblr.com

Level 15

Äntligen är Smash level 15 :D Som jag har längtat! Nu kommer dock någonting jag räds inför ... nämligen att levla klart min röd smiley level 8 ponny .. uhuhu :( Inte kul


Fiskandet har äntligen kommit till Skördebygden!

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
Prata med Mrs Pike!

Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!

Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 

Kommentar: Yes yes yes! Nu kommer jag bli beundrad med fisket gaaalet mycket snabbare, härligt! Och det innebär med XP för mig, och därmed kommer jag bli level 15 rätt snart tror jag. Yes yes yes!!
 
Mer JS är toppen och nya frisyrer ska bli superspännande att kika på!

Familjen Gulsten

Underhöll mig själv sent igårkväll med att försöka klämma in alla mina hästar i samma box. Och jag lyckades!
 

Onsdag

... är här igen!

  
Jag tror (och hoppas hoppas hoppas!) att vi kommer få något till ittebitte gult uppdrag (ex. en ny bana som förra veckan), förhoppningsvis något som kan ge mig de 40 xp jag saknar till level 15 haha. Annars tror jag ungefär som samma veckan, lite nya kläder eller butiker som öppnas!

Blivande tävlingsbana?

Jag tror att det i framtiden kommer att komma en ny tävlingsbana här. Det känns som ett perfekt läge. Som många andra NPCs som håller i tävlingsbanor så står Loke precis utanför någon sorts av bebyggelse (i detta fall Sunfieldgården), och runtomkring är det öppen mark i form av gräs och fält.
 
Vad tror ni? 
 

Levling

Det här inlägget har önskats av Elsa Longlord som bloggar på longlord.weebly.com :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
Jag hatar att levla. Det är sant. Trots detta är jag väldigt hängiven och ser till att levla varje dag, även om det tar äckligt lång tid och jag sjunker ihop med och mer bakom datorskärmen. För mig är levla inget valfritt, det är någonting som jag ska göra varje dag, tillsammans med fisket (och förut sprickorna, även om jag slipper dem nu :D) och alla blåa.
 
 
För ögonlicket levlar jag Smash - som är halvvägs till level 14 - och efter honom är det Westies tur, som jag avbröt levlingen på när han precis nått level 8. När Westie har blivit fullevad så kommer jag ta itu med Räven, och efter honom kommer jag säkert ha köpt någon ny häst. Jag har svårt att tänka mig att jag inte skulle ha någon häst att levla, haha!
 
Vad är din syn på levling? Är det någonting du struntar i att göra, eller är du som jag och anser att det är ett "måste"? Eller kanske tycker du om det?

Let the games begin


What does the fox say?

Som bekant köpte jag för två dagar sedan en ny häst. Denna häst har jag suktat efter länge - enda sen jag blev medlem på SSO i form av Sylvie Yellowstone. Och nu (med en hel del övertalning från Nat) så är han min! Mina damer och herrar, låt mig presentera, Foxrunner! Eller Räven, som han kommer kallas ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Min starthäst

Det här inlägget har önskats av Ruby Seawater som bloggar på seawater.bloggplatsen.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
Låt mig presentera min silverbrune starthäst Stormborn. När jag skapade Sylvie Yellowstone och skulle välja min starthäst så velade jag inte en sekund, jag visste med säkerhet hur min häst skulle se ut. Trots att min tidigare starthäst på mitt andra konto inte sett ut så så var det av någon anledningen självklart att det var så han skulle se ut.
 
Rätt tjusig va!
 
Namnet var inte riktigt lika lätt, jag klurade en stund på det. Det enda jag visste med säkerhet var att jag inte ville att han skulle ha något namn i stil med "Dreamheart" eller "Lovesong" eller varför inte "Bunny Rainbowcake". Upp och ner scrollade jag och funderade på de olika namnen, innan jag fann "Storm" i den första kategorin. En tanke väcktes. Under tiden som jag skapade Sylvie Yellowstone så läste jag en av böckerna i Sagan om is och eld-serien, även känd som Game of Thrones. I böckerna finns det en bad ass tjej vid namn Daenerys Targaryen, även kallad Daenerys Stormborn. Så jag kikade i spalt två av hästnamnen och där fanns även "born", och plötsligt var namnet Stormborn valt.
 
 
Något smeknamn har Stormborn dock aldrig haft. Han har alltid varit Stormborn. På senaste tiden har jag blivit lite småtrött på hans man och börjat skämta med Lucy (som också är ett fellow GoT-fan) att jag ska låta honom få lång man och börja kalla honom för Dany (Daenerys kallas ibland för Dany) - det har ännu inte hänt dock, haha.
 
Gammal redigerad bild .. Vad säger ni, kanske ska låta manen växa ut? ;) 

Hade jag valt en starthäst idag så hade jag nog inte valt varken den färgen eller det namnet, dock ångrar jag inte att jag valde honom, jag tycker han är fin och jag gillar honom mycket! :-)

Ordning i garderoben

Under höstlovet så var Lucy snäll nog att göra alla dagliga i SB åt mig (så att jag skulle hålla igång min ryktesbyggning och inte sacka efter), däremot passande Lucy även på att möblera om i min garderob så det har sett ut som skit ett tag, men idag tog jag tag i det och städade upp det så det inte var så kaosartat!
 
Så här är min ordning ut för tillfället:
På sida 1 av fliken kläder har jag alla hjälmar, hattar, mössor etc. Även solbrillor
 
På sida 2 av fliken kläder har jag alla tröjor och jackor
 
På sida 3 av fliken kläder har jag alla byxor och kjolar
 
På sida 4 av fliken kläder har jag stövlar och skor samt handskar
 
På sida 5 av fliken kläder har jag alla masker. För att hålla koll på dem (eftersom ikonen är den samma) så har jag delar upp dem. Längst till vänster är alla masker med kvinnoansikten, spalt två är mansansikten, spalt tre är djuransikten och den sista är "konstiga" masker (Avalon, Fripp, en pumpa)
 
På sida 1 av fliken hästsaker har jag alla dekorationer till hästen
 
På sida 2 av fliken hästsaker har jag alla träns, med westerntränsen för sig själv
 
På sida 3 av fliken hästsaker har jag alla sadlar, med westernsadlarna för sig själv
 
På sida 5 av fliken hästsaker har jag alla medaljer, först en av varje sort från de olika championaten och sedan längst ner alla guld
 
På sida 6 av fliken hästsaker har jag alla silvermedaljer och bronsmedaljer

Beundrad

Äntligen blev jag beundrad med åskviggen, vilket innebär inga fler sprickor! Kom även lite närmre level 15, blir jag beundrad med fisket så kommer jag gå upp i level 15 med säkerhet. Dock är det tyvärr låångt kvar dit, haha! (55 dagar om man kan lita på Lucys uträkning ...) 
 
 
 
 

Oj vad hände nu

 

Elittävling

Obs! Detta inlägg innehåller "spoilers" för er som ännu inte gjort det nya loppet.
Tog en premiärrunda med Smash idag och passade på att plåta under tiden! Enjoy ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny tävling, nya husdjur och fortsatt firande av Halloween!

Hej allihopa!
Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!

Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.

Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ny Husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen, eller kanske den blyga blandrasvalpen?

Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim!

Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten i slottets källare är nollställda så nu har alla chans att ta nya toppresultat!

Den spännande pumpajakten!

Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!

Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas "Äpplet i hinken"!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

Kommentar: Plus för ytterligare en tävling till SB, och nya spöken innebär fler masker vilket jag tycker är awesome :D Dock ett stort minus från min sida för husdjuren och väskorna, jag använder varken det ena eller det andra, och när jag fick se de nya husdjuren så tyckte jag att de var väldigt lika några som redan fanns .. Nej tack, nya kläder hade varit bättre! 
 
Lite plus i kanten för återställningen av de framfuskade resultaten får måste jag tillägga, och även bra med nya äppelbaljor - själv missade jag Justin och James pga min Paris-resa (även om jag klarat mig utan dem lol). Dessutom innebär detta att jag kan fortsätta få gratismat till mina hästar!

Brevvänner

Då har man skrivit sina dagliga brev då! :)
 

Imorgon ...

... är det onsdagsuppdatering!

 
Personligen tror jag att vi kommer få lite fler kläder, några butiker kommer nog öppnas upp, och sedan tror hoppas jag även på att vi får ytterligare något miniuppdrag så vi som saknar lite XP innan vi når level 15 kan få oss en knuff i rätt riktning :D Jag vet faktiskt inte riktigt vad som kommer ske, men jag tror inte att det blir något stort eftersom vi fått Halloween och Skördebyggden med sina uppdrag och hästar!

Maskyra

Jag älskar maskerna som kom med årets Halloween uppdatering, jag tycker det är en hemskt rolig och kreativ idé (även om utförandet kunde varit något bättre)! Min senaste idé var att göra maskerna till en del av mina tävlingsoutfits.
 
... Så ser du en stor svart katt på champ så vet du vem det är ;)
 
 

Äntligen

Nu är jag äntligen mitt gamla vackra jag igen ;) Hejdå med Halloween-sminket för iår!
 
 

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Idag loggade jag in (med åtta sekunders godo!) för att köra FPC klockan 18. Dock gick det inte riktigt som jag tänkt mig .. Först körde jag för nära kanten i början och for ner i vattnet, och efter jag tagit mig upp blev jag knockad av en höbal.
 
Dock valde jag att inte ge upp utan jag körde stenhårt vidare och lyckades ta mig till en sjätte plats. Inte underbart, men helt ok! Förhoppningsvis går det bättre klockan 20 ;)
 
 

Fläcken

En av mina favoritsaker med Smash är hans fläck på magen. Jag märkte den först efter jag hade köpt honom, och nu varje gång jag flamsrider och hoppar så brukar jag vinkla skärmen så att jag får se en skymt av hans lilla fläck. :) Simple pleasures
 
 

Rangordningen i mitt stall

Det här inlägget har önskats av Rebecca Darkfield som bloggar på joorvik.blogg.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
För ögonblicket äger jag 6 stycken hästar, inklusive en ponny och min starthäst. Jag har alltid tyckt att det har varit svårt att rangordna mina hästar, vad jag tycker om dem förrändras rätt ofta och trots att jag har 4 (snart 5) hästar i level 15 så tävlar jag oftast bara en i champ i några veckor innan jag byter och sedan tävlar en annan.
 
En sak är dock alltid säkert. Min starthäst - Stormborn - är nummer 1. Och min ponny Westrebel är alltid sist i skaran. Detta är för att han är en ponny, helt enkelt. Är man av naturen långsam drar man det kortaste strået, simple as that :)
 
 
Så här ser det ut i nuläget. Appy är mitt bästa hästköp hittils, kommer aldrig tröttna på honom, så därför var han en rätt säker tvåa. Direkt efter kommer Smash, mitt senaste köp, som jag är helt kär i. Var nära att sätta honom som tvåa men han fick bli trea. Sedan blev det lite svårt. Mellan Hövding och Ica(rus) är valet inte lätt. Först satte jag Ica som fyra och Hövding som femma men sedan så bytte jag då Hövding har jag börjat gilla allt mer på sistone, plus att det är han jag tävlar i champ för tillfället, medan Ica har jag lite svårt att få grepp om - främst för att jag inte vet vilken man han ska ha ehhe :(

Godmorgon

Idag är jag hemma från skolan på grund av sjukdom och jag passar på att njuta av morgonen genom att logga in och pyssla om mina hästar.
 
 

Vad jag tycker om kändisskapet på SSO

Det här inlägget har önskats av Nikki Westlake som bloggar på westlund.blogg.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
Vad tycker jag om kändisskapet på SSO? Jag vet att många skrev om detta ämne för ett tag sedan, många tyckte att termen "känd" var felanvänd, att någon som spelar SSO inte kan kallas för känd. Jag håller inte riktigt med. Att säga att en person är "igenkänd" istället för "känd" tycker jag bara är att använda en synonym, "igenkänd" får samma innebörd som känd.
 
Det finns kända personer i de flesta sammanhang, det fanns kända stall på stallet.se när jag hängde på den sidan och det finns kända personer på Tumblr. Så varför skulle det inte finnas på SSO?
 
Jag störs inte av att vissa personer anses kända, jag tycker snarare att det är något positivt. Om inte Lucy Westlake, Alicia Starnight, Amanda Lightfield m.fl. vore namn som jag hörde talas om så skulle jag inte hitta deras bloggar, och genom deras bloggar får jag reda på en hel del, rolig kuriosa, användbar fakta och tjusiga bilder.
 
Den enda gång som jag tycker att denna "kändisskap" blir något negativt är när det förstör spelupplevelsen för de kända. Jag hör rätt mycket klagomål från höger och vänster om hur jobbigt det är när folk inte låter en vara ifred, när någon konstant frågar "kan vi bli vänner" och ber om länkar på bloggarna och allt vad det är. 
 
En annan sak som jag inte har överseende för är när de kända personerna "tror att dem är något", som man brukar säga. Sitt kändisskap är inte aldrig orsak till att vara otrevligt (utan orsak) eller behandla personer dåligt, eller liknande. Dock har jag aldrig varit med om att detta har hänt.
 
För att sammanfatta så har jag inget emot kändisskap på SSO, i min värld är det något helt naturligt och ingenting som man borde försöka göra sig av med eller så.
 
Här är Lucy Westlake - en person som ofta anses som känd - i sitt naturliga habitat. Dvs brb

Ni väljer rubriken

För ett tag sedan var det många bloggare som körde med "ni väljer rubriken", dock gjorde jag aldrig det. Nu har jag sett att "ni väljer rubriken"-tåget har tagit ytterligare ett varv och jag har bestämt mig för att hoppa på denna gång – jag tycker det känns som ett bra sätt att säkra lite "ordentlig" bloggning nu när jag nystartar och allt! :D
 
Hur går det till?
Ni kommenterar det här inlägget med vad ni vill att jag ska skriva om, antingen gör ni en rubrik (t.ex. "Varför jag hatar James i FP") eller så skriver ni vad ni vill att inlägget ska handla om (t.ex. "Jag vill att du ska göra ett inlägg om din starthäst"). Sedan skriver jag ett inlägg om det! :)
 
För att ni ska få ett litet treat så kommer jag även länka till den personen som kom på idéns blogg, alltså vill du att jag ska skriva om varje jag hatar james i fp så kommer jag i det inlägget - där jag skriver om det - länka till din blogg!

Nystart!

Nu är den nya bloggen uppe, med ny bloggdesign à la Halloween! Förut bloggade jag på sylvieyellowstone.blogg.se, men jag tog en paus från bloggandet, och när jag valde att börja igen så fattade jag beslutet att köra nystart på yellowstone.blogg.se! :D
 
Det fixas fortfarande mycket med kodningen så ifall någonting ser knasigt ut får ni gärna säga till så fixar jag det!