Rangordningen i mitt stall

Det här inlägget har önskats av Rebecca Darkfield som bloggar på joorvik.blogg.se :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 
För ögonblicket äger jag 6 stycken hästar, inklusive en ponny och min starthäst. Jag har alltid tyckt att det har varit svårt att rangordna mina hästar, vad jag tycker om dem förrändras rätt ofta och trots att jag har 4 (snart 5) hästar i level 15 så tävlar jag oftast bara en i champ i några veckor innan jag byter och sedan tävlar en annan.
 
En sak är dock alltid säkert. Min starthäst - Stormborn - är nummer 1. Och min ponny Westrebel är alltid sist i skaran. Detta är för att han är en ponny, helt enkelt. Är man av naturen långsam drar man det kortaste strået, simple as that :)
 
 
Så här ser det ut i nuläget. Appy är mitt bästa hästköp hittils, kommer aldrig tröttna på honom, så därför var han en rätt säker tvåa. Direkt efter kommer Smash, mitt senaste köp, som jag är helt kär i. Var nära att sätta honom som tvåa men han fick bli trea. Sedan blev det lite svårt. Mellan Hövding och Ica(rus) är valet inte lätt. Först satte jag Ica som fyra och Hövding som femma men sedan så bytte jag då Hövding har jag börjat gilla allt mer på sistone, plus att det är han jag tävlar i champ för tillfället, medan Ica har jag lite svårt att få grepp om - främst för att jag inte vet vilken man han ska ha ehhe :(


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback